📌 În anul 1985, Organizaţia Naţiunilor Unite a declarat ziua de 5 decembrie Ziua Internaţională a Voluntarilor (International Volunteer Day — IVD), sarbătorită de atunci în întreaga lume.
Tema declarată pentru 2021 este «Fii voluntar acum, pentru viitorul nostrul comun!»

📌 Ziua Voluntariatului este o ocazie deosebită de a împărtăşi valorile volunariatului şi de a le promova în cadrul comunităţilor și nu doar. Este o zi în care sunt onoraţi toţi cei care s-au implicat în acţiuni voluntare la nivel național și global.

Cu acest prilej, DIB a premiat cu certificate de apreciere voluntarii DIB ULIM, și a urat bun venit noului voluntar în comunitatea noastră.

💙 Dragi voluntari ai DIB ULIM, dedicâns timp și efort, ați participat activ la promovarea și consolidarea bibliotecii ULIM dar și a Centrelor de Informare a ULIM, pe parcursului întregului semestru. Mereu activi, pasionați de munca voastră, originali, creativi, ingenioși și responsabili. Cu multe aprecieri, vă dorim mult succes pentru a reuși să realizați, cât mai multe lucriri frumoase, energie și bunăstare.
Mohatma Gandhi a spus «Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume». Pornind de aici, continuați să creați lucruru frumoase, să vă sculpați personalitățile în cel mai nobil mod, prin volunttariat, căci el pune în practică cele mai valoroase aspirații ale omenirii.