Accesați gratuit bazele de date din cadrul Consorțiului Resurse Electronice pentru Moldova!

ATSM  ASTM Compass oferă acces integral la o colecție de reviste care acoperă o gamă largă de discipline din domeniul inginerie: inginerie aerospațială, biomedicală, inginerie chimică, inginerie civilă, ingineria mediului, geologie, inginerie mecanică, inginerie nucleară, ingineria petrolieră, știința solului, ingineria solară şi securitate.
DUKE  E-Duke University Press Journals Online este o bază de date universitară, ce oferă acces online la reviste academice, având peste 40 de titluri, în științele umanistice și sociale. În fiecare an Duke University Press publică aproximativ 120 de cărţi noi, mai mult de 50 de jurnale şi multiple colecţii digitale care transformă gândirea actuală şi mişcă domeniile înainte.
 Elgar  Elgar este un editor internațional academic şi profesional de vârf, cu un accent puternic pe științele sociale și domeniile juridice. Acesta publică anual 350 de titluri, şi a creat cu succes o listă de prestigiu de mai mult de 5,500 titluri.
OEJ  Open Edition Journal este o platformă de reviste ştiinţifice umaniste şi sociale. Iniţial a fost sub numele de Revues.org. Platforma cuprinde 450 reviste online, printre care sunt 150 000 de articole, 95 % dintre ele sunt disponibile în acces integral. În 2017 site-ul Open Edition Journal a primit 4 milioane de vizite pe lună.
 Royal Society Journals and Archive  Royal Society Journals and Archive. Royal Society Publising oferă accesul la reviste științifice full-text din biologie, matematica, inginerie, medicină, fizică etc.

Accesul gratuit este posibil doar din spațiile ULIM!