ATSM  Web of Science (WoS) este o bază de date bibliografică şi bibliometrică, ce cuprinde reviste ştiinţifice care oferă acces la rezumatele articolelor din peste 12000 publicaţii şi 148000 de conferinţe ştiinţifice din 256 domenii. WoS este susţinut în prezent de Clarivate Analytics, aceasta fiind o companie independentă care deține și administrează o colecție de servicii bazate pe cercetarea științifică și academică, analiza brevetelor și standardele de reglementare, inteligența farmaceutică și biotehnologică, protecția mărcii comerciale, protecția mărcii de domeniu și managementul proprietății intelectuale.
OEJ  Taylor & Francis Online Journal Library reuneşte publicaţiile de la trei editori importanţi din lume: Taylor & Francis, Rotledge şi Psychology Press şi oferă acces la peste 1700 de reviste din diverse domenii. Peste 950 de titluri sunt indexate în Thomson Routers’Citation Indexes/Web of Science.
DUKE  Cambridge Journals Online oferă acces la o colecţie multidisciplinară de 390 de reviste ştiinţifice şi acoperă o gamă largă de discipline din domeniul ştiinţelor exacte, umanistice şi sociale: inginerie, limbă şi lingvistică, drept, literatură, politică şi relaţii internaţionale.