Săptămâna Științei la ULIM!

Vineri, 13 noiembrie 2020, în cadrul Centrului de Informare al Uniunii Europene ULIM, a avut loc mini-conferința «Celebrarea limbilor europene în cadrul săptamânii științei», organizată de Facultatea de Litere în colaborare cu Departamentul Informațional Biblioteconomic și cu sprijinul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova. Evenimentul se află la cea de a II-a ediție.

Invitatul special al evenimentului, domnul Ghenadie Cojocaru, reprezentant din partea proiectului Comunicare Strategică și Suport Media (proiect susținut de Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova) a salutat publicul și a menționat activitatea dinamică a facultății de Litere în cadrul Centrului de Informare al Uniunii Europene ULIM, precum și admirația specială pentru tinerele talente din cadrul Facultății.

Studenții Ion Jereghi, Alina Baciu, Alexandru Andronic, David Chițul, Cristina Iosif și Maria Cuflic au prezentat comunicări și studii tematice în limbile franceză, engleză, spaniolă și germană.

Evenimentul s-a încheiat cu înmânarea certificatelor de participare și cu premii din partea Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova.

Înregistarea video a evenimentului

Secvenţe foto din cadrul evenimentului