Vizita Secretarului de Stat al Carolinei de Nord, Statele Unite ale Americii, Dna Elaine F. Marshall la Universitatea Liberă Internaţională din Moldova.

Joi, 23 iunie, curent, Dna Elaine F. Marshall, Secretar de Stat al Carolinei de Nord, SUA şi responsabil din partea Carolinei de Nord pentru Parteneriatul Bilateral Carolina de Nord – Republica Moldova, a intreprins o vizită la Universitatea Liberă Internaţională din Moldova.

Evenimentul a fost organizat în cooperare cu Departamentul de Stat al Carolinei de Nord şi Ambasada SUA în Republica Moldova. În cadrul vizitei, în Sala de Protocol, Dna Elaine F. Marshall a avut o întrevedere cu Dl Andrei Galben, Academician, Rector ULIM. La întâlnire au mai participat: Jonathan Hayes, ataşat politic şi economic, Ambasada SUA, Viorelia Moldovan-Bătrtînac, Vicerector pentru Ştiinţă şi Educaţie ULIM, Gerhard Ohrband, Vicerector pentru Cooperare Internaţională, Zinaida Sochircă, Director general DIB ULIM.

De asemenea Dna Elaine F. Marshall a vizitat Departamentul Informaţional Biblioteconomic unde s-a întreţinut cu bibliotecarii ULIM-işti. Dna Elaine F. Marshall a susţinut şi promovat ideea Dnei Zinaida Sochircă, Director general DIB , pentru crearea Parteneriatului Internaţional între Bibliotecile Academice din Carolina de Nord şi Departamentul Informaţional Biblioteconomic al Universităţii Libere Internaţionale din Moldova.

Secvenţe din cadrul vizitei.