ATSM  ASTM Compass oferă acces integral la o colecție de reviste care acoperă o gamă largă de discipline din domeniul inginerie: inginerie aerospațială, biomedicală, inginerie chimică, inginerie civilă, ingineria mediului, geologie, inginerie mecanică, inginerie nucleară, ingineria petrolieră, știința solului, ingineria solară şi securitate.
OEJ  Open Edition Journal este o platformă de reviste ştiinţifice umaniste şi sociale. Iniţial a fost sub numele de Revues.org. Platforma cuprinde 450 reviste online, printre care sunt 150 000 de articole, 95 % dintre ele sunt disponibile în acces integral. În 2017 site-ul Open Edition Journal a primit 4 milioane de vizite pe lună.
DUKE  E-Duke University Press Journals Online este o bază de date universitară, ce oferă acces online la reviste academice, având peste 40 de titluri, în științele umanistice și sociale. În fiecare an Duke University Press publică aproximativ 120 de cărţi noi, mai mult de 50 de jurnale şi multiple colecţii digitale care transformă gândirea actuală şi mişcă domeniile înainte.
 BioOne  BioOne reprezintă o acumulare de 200 de cărţi de înaltă calitate, subscrise şi titluri cu acces liber din domeniile biologiei organismului, ecologiei, zoologiei, și științei mediului. Reprezintă o resursă valoroasă pentru studenți, profesori și cercetători, oferind simultan conținutul unei game largi de subiecte actuale.
 New England Journal of Medicine (NEJM)  New England Journal of Medicine (NEJM) este o revistă în limba engleză din domeniul medical publicat de Massachusetts Medical Society fiind una dintre cele mai prestigioase din lume. NEJM conține un număr mare de subiecte cercetate precum: Cardiologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Genetica, Hematologie/Oncologie, Boli infecțioase, Neurologie/Neurochirurgie, Ginecologie, Pediatrie, Îngrijirea medicala primară, Chirurgie etc.
 Elgar  Elgar este un editor internațional academic şi profesional de vârf, cu un accent puternic pe științele sociale și domeniile juridice. Acesta publică anual 350 de titluri, şi a creat cu succes o listă de prestigiu de mai mult de 5,500 titluri.
 The International Monetary Fund’s (IMF) eLibrary  The International Monetary Fund’s (IMF) eLibrary eLibrary simplifică analiza de cercetare cu acces direct la publicații periodice, cărți, precum și date  statistice. Veți găsi informații și perspectivă asupra macroeconomiei, globalizarea, dezvoltare, comerț, asistență tehnică, politică, și multe altele.
 IOPscience  IOPscience este un serviciu on-line care conține revistele publicate de către PIO Publishing. IOPscience cuprinde tehnologii inovatoare pentru a facilita si gestiona informațiile de cercetare, oferind posibilitatea de a accesa conținutul științific, tehnic, medical.
 Royal Society Journals and Archive  Royal Society Journals and Archive. Royal Society Publising oferă accesul la reviste științifice full-text din biologie, matematica, inginerie, medicină, fizică etc.
 Polpred  Polpred 0 bază de date în domeniul dreptului şi economiei, rubricatorul căreia conţine 230 denumiri de ţări, 26 de domenii/ramuri. Limba informaţiei oferite – rusă. Grupul ţintă – specialiştii în domeniu interesaţi de problemele teoretice şi practice ale domeniilor reflectate.
Emerald  Emerald este un editor mondial in domeniul economie, management, marketing, Turism, Sociologe, etc. Compania administreaza un portofoliu de peste 290 de reviste si peste 2.500 de carți și volume din seria de carte.
 Natura Publishing Group (NPG)  Natura Publishing Group (NPG) este un editor de mare impact in domeniul informațiilor științifice și medicale in presa scrisa și on-line. NPGpublica o serie de reviste academice de prestigiu din domeniul stiintelor naturale.
 Oxford Medicine Online  Oxford Medicine Online completata de catre Oxford University Press, contine informatii medicale de prestigiu, reunind texte ale unor autori de renume mondial. Ofera acces la peste 700 dintre cele mai bune carti Oxford in domeniul medicinii.
 Cambridge University Press  Cambridge University Press publica in prezent peste 220 de reviste academice peer-review grupate in 32 de discipline, din care 109 de reviste sunt cotate ISI (Information Sciences Institute). Continand ultimele cercetari dintr-o larga gama de subiecte, revistele editurii Cambridge sunt accesibile in intreaga lume in format print si online. Cambridge publica pe langa revistele proprii si reviste in colaborare cu peste 100 de societati profesionale si academice pentru a asigura succesul optim al fiecarei publicatii.
 OCDE iLibrary  OCDE iLibrary este biblioteca on-line al Organizatiei pentru Cooperare ?i Dezvoltare Economica (OCDE), oferind carti sale, documente și statistici. OCDE iLibrary contine, de asemenea, continutul publicat de catre Agentia Internationala pentru Energie (AIE), Agentia pentru Energie Nucleara (AEN), Centrul de Dezvoltare OCDE, PISA (Programul pentru evaluarea internationala a elevilor), precum ?i Forumul International de Transport (ITF).
 Oxford de referinta  Oxford de referinta reuneste peste 2 milioane de intrari, editate de catre Oxford, multe dintre care sunt prezentate, intr-o singura resursa eco-cautare, la fel cuprinde peste 300.000 de pagini care definesc fiecare termen unic, o colectie de peste 125 de subiecte academice de baza si are trei motoare de cautare: dupa subict, dupa tipul de referinta si cautare avansata.
 Pediatric Neurology Briefs  Pediatric Neurology Briefs is a continuing education service designed to expedite and facilitate the review of current scientific research and advances in pediatric neurology and related subjects. The editors provide subscribers with detailed monthly summaries of published articles, followed by commentaries based on their experience and corroborated by appropriate supplementary citations.
 Oxford English Dictionary  Oxford English Dictionary. Dictionarul explicativ care contine peste 600000 cuvinte in limba engleza