• Encyclopedia.com – Encyclopedia.com oferă milioane de articole gratuite, poze, fapte, și biografii, împreună cu informații despre subiecte cum ar fi artă, ştiinţă, sport, medicină, contabilitate, și de management. Encyclopedia.com este o sursa ideala de referință on-line pentru cercetători, studenți, profesori, și profesioniști deopotrivă.
  • Encyclopedia Britannica – este cea mai veche enciclopedie generală scrisă în limba engleză. Considerată de mulți ca fiind prima autoritate în domeniu, articolele sale sunt de regulă considerate corecte, de încredere și bine scrise.
  • Encyclopedia Mythica – Enciclopedia conţine următoarele subiecte mitologie, folclor, și religie. Secțiunea mitologie este împărțită la șase regiuni geografice: Africa, America, Asia, Europa, Orientul Mijlociu, și Oceania. Secțiunea Folclor conţine folclor general, legendele Regelui Arthur şi povești fascinante din multe țări. Sunt disponibile sute de imagini de tot felul de zeități, eroi și creaturi ciudate de toate felurile, eroi legendari, o galerie de imagini, precum și tabelele genealogice ale diferitelor panteonurile și case importante.
  • LookLex Encycolpedia – LookLex este un portal mass-media bazat pe prezentarea generală a Africii de Nord și Orientul Mijlociu. Fiecare ţară fiind caracterizată după anumite caracteristici precum: geografie, situaţia politică, economie, medicină, educaţie, demografie etc. Oferă o prezentare amplă a fiecărei regiuni în ansamblu acoperind toate domeniile şi sferele de activitate.
  • Infoplease Encyclopedia – Oferă acces la mai mult 57.000 de articole din Encyclopedia Columbia acoperind o gamă largă de subiecte. Encyclopedia Columbia există din anii 1920, iniţial fiind creată pentru a satisface necesitatea pentru cei care citesc. Acum, în a șasea ediție aproximativ 80 de ani mai târziu, Columbia Encyclopedia continuă să servească scopurile pentru care a fost conceptualizat.
  • Enciclopedia Canadei ( aspecte istorice, economice, sociale etc.)