În atenţia comunității universitare!

Vă îndemnăm să  consultaţi Baza de date  Web of Science (WoS) , care este una dintre cele mai importante surse de documentare ştiinţifică la nive mondial.

Scopul acestei baze de date este de a oferi informaţii despre recunoşterea ştiinţifică a articolelor ştiinţifice şi de identificare a noilor tendinte şi tehnologii la nivel mondial.

WoS este o bază de date bibliografică și bibliometrică, format online, cuprinzând reviste științifice. Oferă acces la rezumatele articolelor din peste 12000 reviste științifice
și 148000 de conferințe științifice din 256 de discipline.

Baza de date poate fi accesată (din cadrul ULIM şi din afara spaţiilor) prin intermediul parolelor (de care puteți face rost în cadrul DIB sau la decanatul facultății).

Site-ul bazei de date: https://clarivate.com/products/web-of-science/
Pot fi accesate următoarele produse informaţionale cu parolele de mai sus:

InCites – Benchmarking incites.thomsonreuters.com
InCites Journal and Highly Cited Data
jcr.incites.thomsonreuters.com
JOURNAL CITATION REPORTS – INTERNET  jcr.incites.thomsonreuters.com
INCITES ESI ESSENTIAL SCIENCE INDICATORS INTERNET  esi.incites.thomsonreuters.com
InCites Research Performance Profiles,  InCites Global Comparisons,  InCites Institutional Profiles incites.isiknowledge.com

Accesul la această bază de date ne este oferit datorită faptului că DIB ULIM este membru al proiectului  „Modernizarea serviciilor bibliotecilor universitare din Moldova”. Accesul a fost prelungit pentru 6 luni, începând cu luna decembrie 2018. 

Pentru informaţii şi consultaţii suplimentare Vă puteţi adresa: e-mail [email protected]
ori la tel. : 022 24 45 49.