🥨Turta dulce, considerată un preparat tradițional de Crăciun în Ungaria, învelită în culori vii și luminoase, decorată cu figurine magice, astăzi a adus atmosfera Crăciunului la DIB.
🇭🇺 În timp ce mirosul copleșitor al turtelor dulci a învăluit întregul nostru Departament, dr. Laura Sájter, lector de limba maghiară, ULIM, a împărțit cu utilizatorii noștri, în cadrul Masterclass-ului ”Gustos și Frumos”, cele mai curioase secrete despre turtele dulci și detaliile așteptate de toți despre cum le putem decora, așa încât, farmecul Crăciunului să fie simțit și îndrăgit de fiecare.
📕 Dnul Fulop-Gabor Andras, reprezentant permanent al ambasadorului Ungariei în Moldova, s-a alăturat evenimentului nostru, cu publicații despre Ungaria, și s-a implicat activ la decorarea turtei dulci alături de participanții noștri.
✨ Desfășurat în Cadrul Lunii Tineretului la ULIM, fiind o ocazie de a face ceva unic, diferit, și inedit, evenimentul a cucerit imediat tinerii, aceștea și-au dat frâu liber imaginației și au creat diverse și deosebite decoruri pentru turtele dulci.